fbpx

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Varaa tapaaminen

Huolestuttaako homeasiat, kummastuttaako kotisi tai taloyhtiön kosteus- tai kuntotutkimus?

Investigolta saat puolueetonta ja ammattitaitoista palvelua.

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Sisäilman ongelmat voivat johtua useista tekijöistä kuten kastuneista tai homeisista rakenteista, haitta-aineista, kuitupäästöistä tai puutteellisesta ilmanvaihdosta. Sisäilmaston ongelmat ovat usein monen tekijän summa eikä välttämättä mikään yksinkertainen palapeli. Sisäilmaongelmia havaittaessa on ryhdyttävä mahdollisimman nopeasti toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.

Monesti voi olla hyödyllistä aloittaa alkukatselmuksella, jotta saadaan mahdollinen tutkimustarve selvitetty ja itse tutkimus räätälöity rakennukselle sopivaksi.

Meillä Investigolla on pitkä kokemus rakennusten ja sisäilmaongelmien tutkimuksesta ja ratkaisemisesta. Meillä on myös RTA (rakennusterveysasiantuntija) pätevyys altistumisolosuhteiden arviointiin, ja terveystarkastaja voi käyttää asiakirjojamme terveyshaitan arvioinnissa.

Palveluita toteutamme mm.
Seuraavilla alueilla

Vaasa ja Pohjanmaa

Sisäilmaongelmien selvitystyöt Vaasa

Etelä-Pohjanmaa

Sisäilmaongelmien selvitystyöt Seinäjoki

Ahvenanmaa

Sisäilmaongelmien selvitystyöt Maarianhamina

Hekin luottavat meihin

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita
jo vuodesta 2015

Tutkittuja kohteita on jo yli 6 700. Asiakkaitamme ovat mm. kaupungit, kunnat, isännöitsijät, taloyhtiöt, kiinteistönomistajat, viranomaiset, yritykset ja yksityishenkilöt. Laajan asiakaskuntamme ansiosta saamme onneksemme tutkia hyvinkin erilaisia kohteita.

Hinnasto

Sisäilmaongelmien selvitystyöt

Kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset, hometutkimukset ym.

Kuntotutkimuksella selvitetään rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kunto. Kokonaisvaltainen kuntotutkimus käsittää myös IV-järjestelmän kuntotutkimus. Tutkimuksen perustana toimii Ympäistöministeriön ympäistöopas 2016 (kosteus- ja sisäimatekninen kuntotutkimus-opas).

Tilaa palvelu

Katso myös muut palvelut

Uudisrakennusten kosteusmittaukset

Ennen betoni- tai tasoitepinnan pinnoittamista on varmistettava että alusta on riittävän kuiva.

Ilmatiiveysmittaukset

Tarjoamme rakennuksen tiiviyden mittausta, vuotokohtien paikallistamista lämpökameralla, toimenpide-ehdotukset mikäli puutteita havaitaan, raportin sekä konsultointia ilmatiiviitä rakenneratkaisuja koskien.

Asbesti- ja haitta-ainetutkimukset

Asbesti- ja haitta-ainekartoituksella selvitetään, missä rakennusosissa ja teknisissä järjestelmissä voi olla terveydelle vaarallisia ja haitallisia aineita sekä rakennusmateriaaleja.

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimuksella selvitetään rakennuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kunto.

Lue lisää aiheesta

Miten ilmanvaihto ja takka vaikuttavat sisäilman mikrobipitoisuuksiin?

Sisäilman mikrobipitoisuuksiin vaikuttavat monet eri asiat. Mikrobeja löytyy kaikkialta ja sulan maan aikana ulkoilman mikrobipitoisuus vaikuttaa huomattavasti sisäilman mikrobipitoisuuteen. Mutta muun muassa polttopuiden säilyttäminen sisällä ja lemmikkieläimet nostavat sisäilman mikrobipitoisuuksia.

Sisäilman mikrobipitoisuuksiin vaikuttavat monet eri asiat. Mikrobeja löytyy kaikkialta ja sulan maan aikana ulkoilman mikrobipitoisuus vaikuttaa huomattavasti sisäilman mikrobipitoisuuteen. Mutta

Tilaa palvelu

Hidden
Max. tiedoston koko: 1 GB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.